Herten is een zeer kostbaar en zeldzaam dier en heeft een zeer lange levensduur. Herten zijn erg mooi. Gezonde dieren, vooral omdat de placenta van het hert, de hertenplacenta vitamines, eiwitten, aminozuren, etc. bevat die nodig zijn voor het menselijk lichaam Sporenelementen Het eten van placenta van herten kan mensen energiek en energiek maken, en ook gifstoffen verwijderen die zich in het lichaam hebben opgehoopt. Het heeft schoonheids- en schoonheidseffecten, kan mensen jong houden en, belangrijker nog, het kan veroudering vertragen. Het is een goed product , Vooral oudere mensen zijn het meest geschikt om dit te eten.

Het effect van placenta van herten is om de huid jong te houden, veroudering uit te stellen, bloed te versterken en yin te voeden, de nieren te versterken, menstruatie te reguleren en bloed en vitaliteit te versterken, vooral voor de behandeling van dysmenorroe veroorzaakt door koude lichaam, dus dit is goed voor vrouwen. Het schoonheidsproduct is een supplement, vooral voor zwangere vrouwen als ze na de bevalling zwak zijn.

– Geschikt voor vrouwen van middelbare leeftijd en ouderen met een bleke huid, rimpels en een slappe huid, zwak lichaam, koude handen en voeten, geschrokken, slapeloosheid die vrouwen moeten nemen. Als er sprake is van onregelmatige menstruatie of endocriene aandoeningen, kunt u ook donkere kringen, gezwollen oogcirkels, bang maken. Vrouwen die het koud hebben en gemakkelijk moe zijn, moeten het ook nemen.

– De placenta van het hert is mild van aard en heeft ook een bepaald tonisch effect voor mannen, zoals nachtelijke emissie, impotentie, pijnlijk lichaam, overmatig zweten, overmatige slapeloosheid, geschikt voor mannen met nierfalen en een verminderde seksuele functie zijn secundair, het is belangrijk om Alleen door je lichaam te versterken kun je een goed therapeutisch doel bereiken.

Opmerking:

Hertenplacenta is een relatief kostbaar medicinaal materiaal en nu zijn er veel inferieure nephertenplacenta op de markt, dus je moet naar een reguliere apotheek gaan, het is het beste om het bij een bekende apotheek te kopen en de prijs is ook relatief duur.
Send feedback
History
Saved
Community

Translate »